REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 Citește-te acum

Luiza Banyai

Head of People Operations, Amber

Luiza Banyai, este in prezent Head of People Operations, la Amber, o companie din domeniu IT Software Gamming.

Inainte a ocupat functia de Head of Recruitment Learning and Development, Brico Depot Romania si inainte de asta a fost Managerul departamentului de Dezvoltare Organizaţională în cadrul Enel, având în subordine departamentele de Recrutare, Training şi Dezvoltare începand din 2011.  În aria de procese pe care le-a coordonat  s-au aflat  Managementul Performanţei, Managementul Talentelor, Analiza climatului organizaţional, Dezvoltarea de strategii pentru creşterea nivelului de implicare a angajaţilor, proiecte de mobilitate internă şi internaţională. Anterior a deţinut funcţii de management HR în diverse companii în varii industrii precum Pharma, Telecom, IT, FMCG, BPO.

Este absolventă a Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii (UPB), Luiza deţine certificări internaţionale în diverse programe de training şi facilitare, BPM şi coaching pentru performanţă.

“In meseria pe care mi-am ales-o am realizat cat de mult imi place sa fiu parte din dezvoltarea si cresterea profesionala a oamenilor cu care interactionez. Am reusit sa o fac cu pasiune si daruire.  Am invatat ca este important sa ma asigur intotdeauna ca cei cu care interactionez au nevoie de acest sprijin, ca si-l doresc si vor sa faca o schimbare.

Am avut oportunitatea sa explorez aceasta meserie in diferite pozitii incepand cu cea de specialist pana la cea de director de department in companii din varii industrii precum Pharma, Telecom, Productie, IT, FMCG, BPO, Utilitati , Retail si  IT Software Gamming.

Sunt foarte recunoscatoare pentru tot ce am putut invata de la cei cu care am interactionat si pentru ca meseria mea  ma ajuta sa pot impartasi si cu altii experientele avute, contribuind astfel la cresterea lor si in continuare a mea.

De asemenea am putut accesa programe de certificare internationale oferite de companii cunoscute ca  Lalonde-Bard, CA Career Architect, Rofey Park, Performance Consultants International, Management Centre Europe, CIPD UK, London Business School,Seneca College, SHL pe zone foarte dragi mie: training, dezvoltare competente de leadership, consiliere in cariera si vocationala, coaching , assement, managementul schimbarii  si facilitare care m-au ajutat sa fiu si mai bine  “echipata” in calatoria pe care mi-am ales-o. Iubesc ceea ce fac!

 

 


servicii seo profesionale

REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 Citește-te acum