REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 Citește-te acum

Lăcrămioara Dărăban

Head of Human Relations, Continental Sibiu

Lăcrămioara Dărăban, fascinată de natura umană și-a început studiile în Psihologie la Universitatea Babes Bolyai din Cluj. De pe băncile facultății s-a îndreptat către domeniul Resurse Umane sau, cum îi place să spuă, Relații Umane. Curiozitatea către nou și dorința de a face carieră au adus-o la Sibiu și, mai exact la Continental Automotive Systems, unde din 2004 a început o nouă aventură plină de lecții, reușite și descoperiri.

Călătoria ei în domeniul Relațiilor Umane o aduce într-o poziție de management și mai exact în cea de Head of Human Relations din cadrul Continental Automotive Systems Sibiu. Focus-ul este îndreptat spre toți colegii ei, încercând mereu să găsească cele mai bune opțiuni pentru acestia. Pe lângă toate acestea, aportul adus în comunitate evidențiază dorința Lăcrămioarei pentru un viitor în care să existe o forța de muncă mai pregătită, deschisă, proactivă, care să iasă din zona de confort și să accepte provocarile care vin.

“Toți cei din Continental nu sunt resurse, sunt colegi extraordinari cu abilități extraordinare, The People of Continental.”


servicii seo profesionale

REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 Citește-te acum