O poveste desprinsă din cărțile inspiraționale. David Karam, managerul care a pus pe picioare rețeaua Sbarro
Povestea lui David Karam pare desprinsă din cărțile inspiraționale: la 14 ani a început să lucreze la restaurantul Wendy’s din Columbus, Ohio, împreună cu copiii fondatorului lanțului de fast-food; tatăl sau era unul dintre investitorii Wendy’s, iar ulterior a cumpărat franciză pentru a-și deschide propriul restaurant Wendy’s în Nevada. David s-a dus la facultate, a studiat contabilitatea, la îndemnul profesorilor care l-au considerat potrivit pentru un astfel de domeniu, a bifat două joburi la firme de consultanță, însă s-a întors să lucreze împreună cu tatăl tău.
„Am tot zis că mă reîntorc să studiez dreptul, dar îmi plăcea contabilitatea și am continuat să lucrez în domeniu timp de 4 ani. Apoi tatăl meu avea acest business, se descurcă, dar brandul Wendy’s avea probleme și mi-am dorit să mă implic. Aveam 27 de ani când am început, în 1996, aveam 13 restaurante, m-am îndrăgostit de lumea afacerilor.”
Citește mai multe pe WALL-STREET.RO.