Începe un nou sezon de Brunch Deluxe la Sheraton Bucharest Hotel
Chef Ashlie Dias, câștigătorul premiului Chef-ul anului 2019 în industria hotelieră, obținut în cadrul Top Hotel Awards, alături de echipa sa, a conceput un meniu complex cu influențe din bucătăria internațională, bucătăria asiatică și, că un element nou anul acesta, a integrat în colecția de rețete și preparate specifice bucătăriei românești. Din meniu nu lipsesc nici delicioasele prăjituri de la celebra cofetărie Centro Cakes, completând astfel Brunch-ul cu note dulci și aromate.
Un alt element al conceptului de Brunch îl reprezintă show-ul culinar de gătit live la teppanyaki, pe care bucătarii Benihana îl vor prezenta cu măiestrie în fiecare duminică, tuturor oaspeților care ne trec pragul.
Brunch Deluxe este gândit că o experiență completă, pentru toată familia, așa că cei mici se pot bucura de colțul dulce creat de Centro Cakes și de spațiul de joacă, în timp ce părinții vor fi invitați la degustări de vin asociate cu brânzeturi fine, sub îndrumarea somelierului Sheraton.
Brunch Deluxe vă fi disponibil în fiecare duminică, în restaurantele Avalon, respectiv Benihana, în intervalul orar 12:30 – 16:00, la prețul de 235 lei de adult, respectiv 115 lei de copil (între 6 și 12 ani). Copiii până în 6 ani beneficiază de acces gratuit, de asemenea, accesul la piscină hotelului este inclus, după ora 16:00.