ERISMA – LEADERSHIP CREATIV
Erisma a ajuns în prezent la cea de-a 30-a serie, cu peste 650 de absolvenți – CEO, președinți, vicepreședinți, manageri, antreprenori și bursieri, care au ales să își rafineze aptitudinile de leadership în acest program. „La Erisma ne descoperim Curajul. Fiecare exercițiu pe care îl facem, fie că e de Scriere, Tehnică Teatrală, că e despre experiența nemijlocită de a le vorbi oamenilor sau despre subiecte importante de Autocunoaștere – relația cu mine, relația cu ceilalți –, sunt cărămizi care construiesc, în 11 săptămâni, acest edificiu al curajului fiecăruia dintre noi”, spune Mihaela Gînju, Partener Erudio și inițiatoarea proiectului Erisma.
ABORDAREA ERISMA: Leadershipul este despre Autenticitate – asumarea propriilor valori, despre a trăi, dar și despre a comunica aceste valori cu însuflețire și curaj.
Ce câștigi
• Un proces de autoreflecție onest, pe parcursul căruia îți vei antrena Autenticitatea și Curajul, astfel încât să transmiți și să construiești Încredere;
• O conectare mai coerentă cu propria persoană și cu ceilalți, care să conducă la o așezare mai bună în relații;
• Experiențe vii și bogate în semnificație pentru rolul tău de conducător, trăite alături de colegii și de profesorii Erisma;
• Vei intra în comunitatea absolvenților Erisma și vei face networking în cea mai frumoasă și mai unită comunitate de lideri din România.
Ce spun absolvenții:
Florin Furdui, Country Manager Portland Trust „Un program unic, o curriculă inedită, dar foarte utilă şi necesară, o comunitate de oameni frumoşi, entuziaşti şi îndrăgostiţi de ceea ce fac.”
ETIKON – ÎNCREDERE ȘI COOPERARE
Parteneri Erudio:
Liviu Papadima,Mihaeja Gînju,
Cosmin Alexandru, Adrian Stanciu (de la st. la dr.).
ABORDAREA ETIKON:
La Etikon explorăm câteva dintre temele filosofice cele mai stringente în actul cooperării dintre oameni: cum funcționează un sistem de valori și maniera noastră de a alege binele, sistemul mai larg de credințe din care suntem alcătuiți și cum luăm decizii.
Trecem apoi la procesul cooperării organizaționale: necesitatea lui, valorile sociale care permit cooperarea, dar și ce anume o poate împiedica sau limita.
Ce câștigi
• O mai bună înțelegere a mecanismelor cooperării, a felului cum putem întări în echipele noastre ceea ce susține cooperarea și cum putem gestiona ceea ce o inhibă.
• Un timp dedicat înțelegerii mai bune a celui care sunteți și a felului în care vă puteți realiza proiectul de viață prin cooperare cu ceilalți.
• Posibilitatea de a parcurge un drum inedit, folositor, impregnat atât cu cunoaștere, cât și cu simț ludic.
Acest material a fost preluat din Ghidul MBA 2021.
Puteți vizualiza aici un preview al ghidului.
Dacă doriți să achiziționați un exemplar, click aici.
Photo by Vasily Koloda on Unsplash