Ştefan Nanu, şeful Trezoreriei Române: Drumul din tribunele Giuleştiului la directorii Băncii Mondiale
Săptămâna aceasta l-am invitat pe Ştefan Nanu, directorul Trezoreriei române, la unul din deja cunoscutele interviuri Wall-Street Lunch. În faţa mea, un angajat din aparatul de stat total atipic faţă de imaginea pe care aceştia o au în general: un finanţist relaxat, din noua generaţie, care nu a lucrat niciodată în privat şi a cărui înfăţişare îmi aduce aminte de… Răducioiu.
Restaurantul ales a fost Argentine, de pe malul lacului Herestrau, o locaţie în care sushi-ul şi friptura sunt felurile de bază.“Am mai fost aici şi imi place foarte mult sushi-ul şi mâncarea japoneză. În SUA, unde mâncarea este în general proastă, mâncam foarte mult sushi şi friptura – sunt un carnivor înrăit”, îşi explică alegerea şeful Trezoreriei
Citeşte mai multe pe Wall-street.ro