Premii în valoare de 300.000 de lei pentru 24 de startup-uri inovatoare
Mentorii acestei conferințe vor fi Péter Barta și Marius Ghenea, care îi vor învăța pe participanți cum să-și valideze ideile de afaceri. Lor li se vor alătura specialiști în instrumente online și antreprenori locali care îi vor inspira pe participanți cu poveștile lor de succes.
Înscrierile pentru București sunt deschise, iar participarea în cadrul programului este gratuită. Etapele pe care doritorii trebuie să le parcurgă sunt simple: trebuie să-și înscrie ideea de afacere sau afacerea recent pornita în formularul de aplicare și să participe la conferința regională; la finalul conferinței un juriu format din antreprenori consacrați va alege în baza formularului de înscriere 50 de idei care vor trece în următoarea etapă a proiectului – sesiunile de workshop-uri. La terminarea workshop-urilor doar 20 de participanți cu cele mai bune idei vor trece în următoarea fază – sesiunea de mentorat one-to-one, unde timp de 3 săptămâni, alături de consultanții implicați în program, vor fi ajutați să-și demareze afacerile și să își construiască o strategie de dezvoltare. Afacerea demarată și strategia de dezvoltare finalizată vor fi analizate de un juriu format din antreprenori, consultanți și oameni de afaceri români. După analiză, 3 startup-uri vor fi alese să primească sprijin financiar. Scenariul este același pentru toate cele 8 orașe în care se vor organiza conferințe, astfel că, la final, 24 de startup-uri vor primi premii în valoare totală de 300.000 de lei.
“Faptul că la finalul acestui program vor exista 24 de idei care vor fi premiate sunt convins că va declanșa spiritul de competiție din fiecare aplicant, acesta dorindu-și să performeze, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure și să ducă la un concurs echilibrat, cu proiecte de foarte bună calitate, care vor face ca deciziile mentorilor să fie dificil de luat”, este de părere Péter Barta (foto) CEO FPP și mentor în cadrul Antreprenor 2.0.
Alături de Péter Barta și Marius Ghenea, mentori în cadrul proiectului vor mai fi Corina Dragotescu – jurnalist, Răzvan Crișan – Asociația Oricum, Mircea Căpățână – Smart Bill, Bogdan Tudor – Class IT, Andrei Marinescu – Appscend.
Înscrierile în cadrul conferinței de la București sunt deschise, iar aplicațiile se pot face până în data de 11 martie, folosind formularul de pe pagina de eveniment.