Povestea absolventei care a devenit baristă și a început o afacere cu cafea cu banii din salariu
Începerea unei afaceri stă mereu în formula curaj+risc. Un astfel de exemplu vine de la Gabriela Butnaru (24 ani), o tânără din Iași care a găsit rețeta vieții ei: după ce a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare, tânăra și-a făcut curaj și a venit în București, unde s-a angajat ca baristă într-o cafenea.
Într-o zi, o nouă aromă de cafea a convins-o să-și asume un nou risc: să-și facă propriul business, mic ce-i drept, cu banii din salariu.
De aici începe povestea Gabrielei în monetizarea cafelei, alături de asociatul său, Florin Lemnaru. Și-a dat demisia, pentru că era văzută drept o concurență, și a început să creeze cu pași mici și banii din salariu ceea ce avea sa devina primul ei business.
Citește mai multe despre această poveste antreprenorială pe wall-street.ro.