(P) Conceptul La Mia Cucina Da Massimo, lansat în premieră în Timişoara
O competeneţă autentic italiană: la mia cucina
LA MIA CUCINA DA MASSIMO promovează specialităţile bucătăriei italiene tradiţionale atât de populare peste tot în lume. Desigur, tradiţia variază în funcţie de arii geografice şi prezintă diferenţe de nuanţă în funcţie de viziunea celui care o pune în practică.
În aceste condiţii, unicitatea şi nucleul solid al meniului din LA MIA CUCINA DA MASSIMO este dată de selecţia ingredientelor de bază cu renume mondial, provenite din regiunea Emilia Romagna şi certificate IGP (Indicazione Georgrafica Protetta). E suficient să amintim doar cunoscutele Parmigiano-Reggiano, prosciutto di Parma, salumi di Modena sau Aceto Balsamico tradizionale di Modena.
Un moment special al ceremoniei de deschidere l-a constituit numărul personal al lui Ennio BIOLCHINI, unul dintre cei mai renumiți și cunoscuți producători de Parmigiano-Reggiano, care a feliat un Parmigiano-Reggiano de 40 de kg, pe care l-a oferit spre degustare invitaților.
Meniul tradiţional oferă a varietate generoasă de categorii de specialităţi – sandwich, toaste, frittata, piadina, insalate, antipasti, paste, pizza –, specialităţi menite să-i impresioneze şi pe cei mai exigenţi iubitori ai bucătăriei italiene.
O competenţă tipică: bar all`italiana
Dincolo de clasica cultură espresso, bazată pe soluţiile brandului SEGAFREDO ZANETTI, LA CUCINA DA MASSIMO introduce inovaţii importante. Categoria specialităţilor de cafea se îmbogăţeşte acum cu flat white, cold brewed coffee (băutură de cafea extrasă la rece, în urma unui procedeu cu durata de 8-12 ore) și frappé-uri pe bază de înghețată artizanală. Noutăți absolute ale meniului de băuturi sunt și GALVANINA BIO SOFT DRINKS produse din apa minerală a celor mai vechi izvoare italiene şi din sucul stors al fructelor proaspete. În fine, meniul de băuturi propune o selecţie exclusivă de vinuri italieneşti DOC şi DOCG din zonele: Veneto, Friuli, Liguria, Marche, Piemont şi Sicilia.
O competenţă a artizanatului pur: dolci e gelati
Competenţa dolci e gelato nu doar completează profilul conceptului LA MIA CUCINA DA MASSIMO, ci îi conferă un caracter integral, coerent.
Îngheţata artizanală, compoziţiile de cupe care se realizează din ea şi deserturile artizanalşe se prepară zilnic din ingrediente proaspete şi materii prime furnizate de liderul mondial în dezvoltarea de produse şi idei pentru segmentul îngheţatei artizanale, compania italiană MEC3.
Specialităţile prezentate în meniu au la bază ingrediente naturale, lipsite de adaosuri chimicale sau artificiale și sunt caracterizate de continua preocupare pentru inovație și conștiința caracterului sănătos.
Așa cum au subliniat toți vorbitorii ceremoniei de deschidere, LA MIA CUCCINA DA MASSIMO este un proiect pilot al unei noi rețele globale pe care SZE SERVICES Ltd.. dorește să le dezvolte în următorii ani.
Compania dezvoltă concepte în virtutea unei viziuni de 360° asupra industriei ospitalității. În spiritul acestei viziuni, conceptul se subordonează întotdeauna pre-definirii profilului locaţiei (shop profile thinking), la care se adaptează cele 7 elemente strategice cheie (7 strategic themes approach):
- dezvoltarea ș planificarea conceptului,
- realizarea shop fitting-ului și furnizarea echipamentelor profesionale,
- furnizarea materiilor prime food ș non-food,
- trainingurile ș implementăile de produse,
- soluțile de marketing, dezvoltarea și inovarea de produse,
- rețaua de logisticăș de suport,
- serviciile complementare de suport