Leadership Concert 2015: Cum devine tradiția folclorică un business?
Leadership Concert „A Night at the Opera” reunește pe aceeași scenă lideri de top din sfera business și cei mai buni artiști români ai muzicii clasice. Camereta Regală, sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore, va interpreta arii ale celor mai cunoscuți compozitori, în timp ce experții în inventică și tehnologie vor vorbi despre cum inovația poate transforma un hobby într-o afacere de succes.
Citește și Atelierul de Pânză, antreprenorul lunii aprilie premiat de Ambasada SUA
George Geogakoupoulos, CEO Bancpost, Mircea Tudor, câștigătorul din 2009 și 2013 al Marelui Premiu oferit de Salonul de Inventică de la Geneva, Severina Pascu, CEO UPC România, Balvinder Powar, profesor de leadership în Madrid, și Richard Jolly, profesor de leadership și comportament organizațional în Marea Britanie, sunt personalitățile care vor interveni cu discursuri actuale și motivante.
În contextul în care proiectul MADE IN RURAL formează şi sprijină financiar antreprenorii din mediul rural pentru îmbunătățirea condițiilor de viață în zonele sărace din România, fondurile strânse în urma ediției din acest an a Leadership concert vor fi folosite în beneficiul copiilor săraci și al comunităților de la sate.
Citește și Finanţare de până la 20.000 de euro pentru afacerea ta
Evenimentul va avea loc începand cu ora 17:30 și este structurat în două părți, fiecare a câte 90 de minute. După terminarea spectacolului, toți cei prezenți pot participa la un cocktail de networking. Accesul se face exclusiv pe bază de bilete, acestea putând fi rezervate pe site-ul leadershipconcert.ro.
Dezvoltarea comunităților rurale prin sprijinirea antreprenoriatului
Legătura dintre leadership, business și artă tradițională românească nu este pentru prima oară supusă atenției publice. Fundația World Vision România sprijină de 25 de ani comunitățile vulnerabile din țară.
Citește și Profilul antreprenorului român în primii 25 de ani după comunism
Proiectul MADE IN RURAL își propune să adapteze tradiția la economia de piață, să revigoreze meșteșugurile și să le transforme într-un business profitabil.
Rezultatele sunt mai mult decât edificatoare: peste 1.500 de oameni au fost ajutați să se perfecționeze în vederea găsirii unui loc de muncă și peste 600 să devină antreprenori. În același timp, 200 de planuri de afaceri dezvoltate de către participanţii la proiect vor fi premiate cu 10.000 de lei fiecare astfel încât să poate fi puse în practică.