Învaţă GRATUIT cum să faci un reportaj TV
Cum să construiești un material sau o campanie pentru televiziune și cum să le transformi în emoție în stare pură, cum să iei informația din realitatea imediată și să îi oferi cadrul și canalul potrivite pentru ca ele să ajungă la cei care pot schimba ceva – sunt doar câteva dintre subiectele pe care jurnalista cu peste 20 de ani de experienţă în Televiziunea Română le va aborda în cele cinci întâlniri gratuite organizate în cadrul proiectului Școala Națională de Jurnalism Media FEM.
Înscrierile se pot face pe adresa [email protected].
Despre Irina Păcurariu
Mulți vorbesc despre românii plecați la muncă în străinătate. Puțini sunt însă atenți la drama femeilor care au avut de ales între a-și îmbrățișa copiii sau a avea bani să le cumpere pantofi. Irina Păcurariu le-a găsit în Italia și le-a spus povestea. Pe a lor, pe a copiilor lor, pe care îi întâlnesc doar pe calculator, pe a medicilor plecați să vindece bolnavii altora pentru că țara lor nu are loc pentru ei, pe a studenților români din marile universități internaționale care nu se mai întorc în România pentru că sistemul nu e capabil să îi integreze și să le folosească mințile sclipitoare.
Prima ei campanie socială a dus la instalarea de planuri înclinate la intrările din universităţi. Şi totul a pornit de la Codrina, o studentă strălucită, prima persoană în scaun cu rotile care a vrut să urmeze cursurile de zi ale unei universităţi din România. Şi n-a putut. Irina spune povești în imagini. Iar felul în care face acest lucru îi aduce nu doar bucurie, ci și premii dintre cele mai importante ale breslei.