Cireașa de pe tort la GastroPan
Ultima zi a celui mai important târg de specialitate pentru industriile de panificație, cofetărie, gastronomie și ospitalitate, expoziția GastroPan, a reprezentat cireașa de pe tort nu doar în ceea ce privește inovațiile, tehnologiile profesionale și demonstrațiile interesante la standurile expozanților pregătite pentru vizitatori, ci și în ceea ce privește factorul de atracție pe care îl reprezentau numeroasele platouri festive culinare și sculpturile din fructe și legume aduse la secțiunea de gastronomie a Concursurilor GastroPan.
La secțiunea de Gastronomie a Concursurilor GastroPan 2017 s-a premiat cel mai reuşit, apetisant şi sănătos platou culinar pregătit individual, dar şi cel mai elegant și estetic platou festiv creat de o echipă de bucătari, precum şi cele mai uimitoare creaţii artistice ale celor mai talentați sculptori în fructe şi legume. Preparatele, adevăratele operele de artă ale concursurilor culinare au fost evaluate de un juriu format din chefi recunoscuți, premiați la numeroase concursuri culinare mondiale de referință și lideri ai asociațiilor profesionale naționale și internaționale.