Ce înseamnă să lucrezi McDonald’s România
Daniel Boaje (45 ani) este CEO-ul companiei de cinci ani, însă lucrează în McDonald's de la început, din 1995, când lanţul de restaurante fast-food a intrat în România. Boaje îşi amintşste acum cum s-a ocupat de primele angajări la McDonald's, odată ce s-a deschis restaurantul din magazinul Unirea, unde un perete era plin cu programul lucrătorilor. În total, a făcut 365 de angăjări pentru toate cele 4 restaurante care urmau să se deschidă în România.
"Lucrăm în ture, eram foarte mulţi oameni la început, mai mulţi decât acum într-un restaurant, pentru ca, fiind primul restaurant, i-am pregătit pentru următoarele. Există şi o echipă de 40 de manageri şi instructori din ţări apropiate (Ungaria, Serbia, Polonia) care au venit să-i ajute pe români. Oricum aici toată lume face de toate. La momentul respectiv, aveau notate pe foi un fel de job description: un lucrător face asta, un instructor face asta plus toate cele de mai jos, un manager face asta plus toate cele de mai jos (lucrator+instructor)", ne-a spus Daniel Boaje (foto), directorul McDonald's România.
Citeşte mai mult pe wall-street.ro