A lăsat în spate 13 ani „nesănătoşi” de corporaţie pentru o afacere cu produse organice
"Atunci când am constatat că am problemele de sănătate, am organizat o grădină, care a devenit din ce în ce mai mare. Iniţial am avut un solar de 250 mp, iar acum am 2 solarii de câte 250 mp şi încă o suprafaţă de 3.000 mp în regim de câmp", spune Ciprian Stancu, care a lansat oficial Republica Bio în februarie 2014.
El explică că a adoptat traseul invers în această industrie, pentru că, deşi este şi producător de legume şi fructe bio, a preferat să devină mai întâi un retailer de încredere, pentru ca apoi să îşi plaseze propriile alimente crescute şi certificate organic pe rafturile magazinului digital.
Iar cele două motive pentru care a luat această decizie de business sunt bine întemeiate. În primul rând, Ciprian recunoaşte că pentru un corporatist agricultura poate fi dificilă şi "ai nevoie de câţiva ani ca să înţelegi botanica, cum se dezvoltă şi se culege o plantă". Nu în ultimul rând, daca devenea doar un producător de legume şi fructe bio, era pus în faţa negocierilor cu marile lanţuri de magazine. Citeşte mai mult pe wall-street.ro