Gustă relaxarea la Modigliani
Iată și de ce! Modigliani are toate atuurile să vă descrețească fruntea: atmosfera este calmă, liniștită și intimă, serviciile sunt fără cusur, iar aventura culinară este plină de senzații memorabile pentru papilele gustative. Totul începe cu pâine și sare în stil italienesc sau, mai corect spus, tapenade, format din pastă de capere, pastă de anghinare, sare de mare și pâine de casă, iar în luna martie se termină cu prăjitura zilei, din partea casei.
Modigliani, numit după pictorul italian Amedeo Modigliani, este unul dintre puținele restaurante cu specific italian din București certificate „Ospitalita Italiana”, pentru autenticitatea ingredientelor și originalitatea rețetelor italiene. Dar, pentru că este un restaurant „Pasta e Carne”, produsele cele mai comandate și apreciate sunt pastele și fripturile.
Deși este un restaurant cu pretenții, Modigliani nu este un restaurant pretențios. Nu există o ținută obligatorie, așadar nu este nicio problemă dacă ajungeți acolo în blugi!