Brânză elveţiană topită la o lampă încinsă cu murături şi cartofi copţi
La Fondue, un restaurant cu specific elveţian situat în Centrul Vechi al Capitalei, are un conceput unic şi extrem de atractiv pentru piaţa culinară din România. Aici fiecare client poate să îşi prepare singur felul de mâncare dorit.
În plus, şi meniul este unul foarte special – acesta arată pas cu pas cititorului modul de folosire a echipamentelor, precum şi metodele de servire corectă a preparatelor.
“Fondue”, unul dintre principalele feluri din meniu, reprezintă un amestec de brânzeturi tradiţional elveţiene topite într-un bol de ceramică, pe care mesenii îl servesc împreună cu crutoane de pâine, ajutaţi de nişte furculiţe mai subţiri şi mai lungi decât cele clasice.
Un alt fel de mâncare foarte atractiv este "Raclette". Brânza folosită poartă numele felului de mâncare, iar modul de preparare este unul aparte. La o lampă încinsă clientul îşi topeşte singur brânza pe care apoi o serveşte cu murături şi cartofi copţi.