Teambuilding cu tigaia în mână
Pe tot parcursul experienţei, bucătarii Wu Xing le vor sta alături şi îi vor îndruma pe amatorii culinari să deprindă corect etapele necesare pregătirii fiecărei reţete.
Wu Xing oferă momente delicioase clienţilor săi, condimentate cu sesiuni de live cooking. Participanţii vor avea posibilitatea de a găti ei înşişi preparatele culinare chinezeşti şi să afle mai multe despre ceea ce înseamnă mâncarea chinezească. Maestru de ceremonii va fi Tushin Tugso, renumit prin experienţa acumulată ca trainer-bucătar şi prin rapiditatea mişcărilor cu care dă naştere preparatelor culinare.
“Este un nou şi inedit concept de team building. Va reprezenta cu siguranţă o atracţie pentru toţi cei care doresc să facă ceva inedit şi să-şi condimenteze experienţele de viaţă. Credem în succesul acestui proiect, iar participanţii se vor simţi bine, atât datorită lucrului în echipă în bucătărie, cât şi a amuzamentului care va însoţi realizarea fiecărei reţete”, a afirmat Remus Tiucă, director general Wu Xing, la lansarea proiecului.