Criteo lansează cea de-a doua ediţie a concursului “Code of Duty”
Menţinerea avansului tehnologic în materie de algoritmi predictivi
Compania este în cautarea a 100 ingineri care să consolideze echipa de cercetare şi dezvoltare din cadrul CriteoLabs din Paris. Acest centru european de cercetare şi dezvoltare, care reuneşte deja cercetători din întreaga lume, are ca obiectiv creşterea nivelului de performanţă a tehnologiei Criteo în materie de algoritmi de predicţie aplicabili în publicitatea digitală. Acest avans tehnologic are o importanţă crucială pentru companie, care mizează pe inovaţie pentru a îmbunătăţi în permanenţă eficienţa campaniilor pe care le propune clienţilor săi.
O iniţiativă originală pentru a descoperi tinere talente
Pentru a-i atrage pe cei mai străluciţi şi mai motivaţi candidaţi, compania organizează un concurs de programare care constă în a rezolva o problemă complexă de algoritmi, putând fi utilizate la alegere, limbajele Java, C++, C#, C, Javascript, Pascal, Perl, PHP, Python, Ruby, VB.NET, Objective-C sau Lua. Concursul este deschis pentru toţi cetățenii Uniunii Europene.
Concursul, conceput în întregime de către inginerii Criteo, se desfăşoară în trei etape:
Perioada de înscriere începe pe 2 mai, la prânz, şi se încheie pe 31 mai, la miezul nopţii, aceasta realizându-se pe www.code-of.duty.com, un website conceput special pentru concurs. Este important de menționat faptul că echipele de cercetare și dezvoltare din cadrul Criteo sunt implicate direct în organizarea şi promovarea acestui concurs. De exemplu, ei sunt cei care apar în fotografiile realizate pentru promovarea competiției.
Etapa de preselecţie online pe 2 iunie, la ora 12.00: participanţii vor încerca să se califice în etapa finală.
Pe 30 iunie, cei 30 de finalişti sunt invitaţi să participe la marea finală, pe Rue Blanche, numărul 32. Cei mai buni 10 îşi vor împărţi suma de 20 000 euro*.
Criteo, în căutarea a 250 de noi colaboratori anul acesta
“Suntem mândri de succesul ediţiei precedente a concursului Code of Duty şi bucuroşi de a reînnoi aceasta experienţă inovatoare care ne permite să atragem tinere talente”, spune Franck Le Ouay, Co-fondator Criteo. “Anul acesta căutam 250 de persoane, dintre care 100 pentru centrul nostru de cercetare-dezvoltare. “Deşi sediul nostru este în Palo Alto, am ales Paris pentru centrul de cercetare, dat fiind faptul că Franţa este foarte atractivă în materie de inovaţie”, adaugă el.