CIO Council National Conference 2017

Fast Forward. Organizația Viitorului. Ediția a XVI-a

Human Design for Employee Experience: Trends for 2023

WEBCAST
22-23 Noiembrie 2022, orele 14:00-17:00

Despre

Finalul de an ne găsește mereu în forjă: sunt ultimii pași pentru a ne atinge KPIs dar și primii pași pentru a pregăti anul ce urmează.  Orice ține de oameni și de a gândi procese, norme, reguli sau proiecte pentru ei, începe de la oameni: Human centered design în inițiativele de resurse umane.

2022 devine profesorul nostru iar feedback-ul pe care ne-am obișnuit să îl strângem constant ne-a arătat că NU există o măsură potrivită pentru toată lumea. Realitatea personală atât de diferită, percepțiile, cât și contextul hibrid și global din ce în ce mai complex forțează noi modele de business și nașterea unor noi forme de organizări.

Ne așteptăm ca în 2023 să vorbim de flexibilizări mult mai evidente, de adaptări de structuri și de abordări diferite ale măsurării muncii dar mai ales a angajamentului.

Ce ne-ar face să rămânem? Ce ne-ar face să dăm mai mult? Ce ne face să venim? Sunt întrebări pe care experții și strategii în Resurse Umane și le adresează constant, iar răspunsurile se transformă în planuri și în inițiative concrete.

Conferința finalului de an, Human Design for Employee Experience: Trends for 2023, aduce împreună strategi de resurse umane care să răspundă la întrebarea: Cum, punând în mijloc omul, cu toată umanitatea sa, construim experiențe în organizație care să creeze balansul ideal între așteptările tuturor părților implicate? 

Când spunem părțile implicate, recunoaștem obiective diferite sau moduri diferite de a privi lucrurile: pe de o parte angajați care doresc claritate, predictibilitate și avansare în carieră, cu situații când organizații atinse de tăvălugul de evenimente externe simt greutate în a atinge aceste așteptări. Și totuși, ce e de făcut?

Dintr-un alt punct de vedere organizații din industrii în care onboardingul e greu de obținut de acasă, și angajați din aceleași industrii, care se simt discriminați să li se ceară să vină la birou

În 2022 prețurile pentru multe servicii de bază s-au scumpit și au pus presiune pe salarii, pe de altă parte, aceste scumpiri nu au îmbogățit stakeholderii care pun presiune pe costuri. Cum balansăm aceste viziuni?

Sunt ani de când vorbim de burnout, work-life-balance, balance în general și explorăm orice ar putea aduce un plus : suntem deschiși la a vorbi despre somn, parenting, hobby, relații de iubire, și tratăm “resursa umană” ca om. Om cu probleme, om cu emoții. Liderul om și nu liderul omnipotent. Ce urmează pentru umanitatea din companii în 2023?

Creativitatea, energia și resursele pentru procesele de atrageri ale talentului în organizații au cunoscut în 2022, în toate industriile, un surplus de zgomot și agitație. Anul în care am revenit din online în offline a dublat eforturile și a crescut presiunea. Anul în care am încercat să abordăm creativ pericolele unei mari demisionări și în aceeași măsură să răspundem presiunilor din business nu poate fi altfel decât provocat. Dar 2023? Ce ne așteptăm de la el? Ce soluții am indentificat în trecut că ar funcționa și în 2023? Ce trenduri au apărut care se vor menține pe viitor? Care este piața actuală de employer branding, freelanceri în recrutare, agenții mega specializate pe atracția talentului?

Înregistrare

Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba română. În timpul webinarului, vom avea un chat live prin intermediul căruia veți avea posibilitatea de a adresa întrebări.

Participarea la acest webinar este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Pentru informații organizatorice ne puteți contacta pe e-mail la [email protected].

*Toți participanții la evenimentele pe care le organizăm primesc acces gratuit la edițiile digitale ale publicațiilor noastre – Revista CARIERE si revista HR Manager.

Formular de înregistrare - Webcast: FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI - 22-23 Noiembrie , orele 14:00-17:00

Vă rugăm să completați toate informațiile de mai jos.Prin completarea acestui formular, sunt de acord că Editura CARIERE SRL poate folosi datele mele personale pentru a mă contacta cu privire la știri, evenimente, workshop-uri și alte informații relevante domeniului meu de activitate.

Vă puteți actualiza informațiile sau dezabona de la aceste comunicări în orice moment dacă ne scrieți la [email protected] sau prin accesarea butonului “dezabonare” ce poate fi găsit în subsolul tuturor email-urilor primite din partea CARIERE. Pentru mai multe detalii despre modul în care datele dumneavoastră sunt procesate și cum vă puteți exercita drepturile, vă rugăm să vizualizați politica noastră de confidențialitate

Eveniment organizat de:

Cu sprijinul: