Fast Forward. Organizația Viitorului | Ediția a XV-a

Digital Human Culture Transformation: The Foundation of Tomorrow

WEBCAST
26-27 octombrie 2022, orele 14.00-17.00

Despre

Indiferent de mărimea organizației, in mod sigur am optimizat, am modificat, am schimbat, am adaptat, am avut un proiect în departamentul de resurse umane pentru a crea transparență, viteză de decizie și un customer service intern mai bun.

Inițiative care deservesc infrastructura și care nu ai spune că influențează cultura, deși o fac. Orice digitalizare, introducere de platformă, dar și o schimbare simplă de procedură are un efect de domino în cultura organizațională.

Vom vorbi despre felul in care tehnologia și dezvoltările tehnologice influențează cultura organizațională.

  • Cum este prezentă tehnologia în proiectele voastre? Cum a fost adoptată, folosită? Ce sfaturi și recomandări aveți?
  • Cum putem oferi experiențe angajaților prin tehnologie dar și cum arată un proiect de transformare profundă ce a folosit la maxim tehnologia.
  • Pentru a lansa o întrebare deschisă spre viitor, cum am putea folosi tehnologia pentru a crea o cultură cu adevărat umană?
  • Care sunt proiectele care se gândesc din perspectiva viitorului: ce facem azi pentru a fi pregătiți ca oameni peste 10 ani?

Înregistrare

Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba română. În timpul webinarului, vom avea un chat live prin intermediul căruia veți avea posibilitatea de a adresa întrebări.

Participarea la acest webinar este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Pentru informații organizatorice ne puteți contacta pe e-mail la [email protected].

*Toți participanții la evenimentele pe care le organizăm primesc acces gratuit la edițiile digitale ale publicațiilor noastre – Revista CARIERE si revista HR Manager.

Formular de înregistrare - Webcast: FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI - 26-27 Octombrie , orele 14:00-17:00

Vă rugăm să completați toate informațiile de mai jos.Prin completarea acestui formular, sunt de acord că Editura CARIERE SRL poate folosi datele mele personale pentru a mă contacta cu privire la știri, evenimente, workshop-uri și alte informații relevante domeniului meu de activitate.

Vă puteți actualiza informațiile sau dezabona de la aceste comunicări în orice moment dacă ne scrieți la [email protected] sau prin accesarea butonului “dezabonare” ce poate fi găsit în subsolul tuturor email-urilor primite din partea CARIERE. Pentru mai multe detalii despre modul în care datele dumneavoastră sunt procesate și cum vă puteți exercita drepturile, vă rugăm să vizualizați politica noastră de confidențialitate

Eveniment organizat de:

Cu sprijinul:

Parteneri

Partener academic