BEANS & BRAINS

Despre

În ultima perioadă, lucrând cu foarte multe companii din aproape toate domeniile de activitate, am observat abordări extrem de diferite in segmentul Learning & Development. Dacă ne gândim mai bine, am putea spune că acțiunile din ultimul timp pot fi definite ca “SURPRINZĂTOARE”.

Tocmai din acest motiv ne-am gândit că o întâlnire în maxim trei persoane, cu reprezentanți ai L&D din industrii diferite ne-ar oferi un prilej foarte bun pentru a ne împărtăși experiențe și a ne inspira unii de la alții.

În urma discuțiilor, la care au participat deja reprezentanți din peste 100 de companii, în 35 de sesiuni, vom genera cu un document care va surprinde insight-urile din toate aceste întâlniri și idei de proiecte și inițiative cu impact imediat. Documentul va fi distribuit fiecărui participant la întâlnirile noastre.

Facilitatorii discuțiilor vor fi:

 

Speakeri

<p><strong>Sorin Păun</strong></p>

Sorin Păun

Cofondator Code of Talent
<p><strong>Mihai Medeșan</strong></p>

Mihai Medeșan

Enterprise Solutions Consultant
<p><strong>Andrei Dinu</strong></p>

Andrei Dinu

Internationals Partnerships Consultant

Înregistrare

Întâlnirile virtuale se desfășoară într-un format de 60 de minute, organizate în funcție de agendele și preferințele individuale pentru industrii. Ceea ce înseamnă că vom avea în vedere disponibilitatea ta atunci când stabilim întâlnirea.

Participarea la aceste întâlniri se face pe bază de invitație primită din partea organizatorului Revista HR Manager.

Despre Code of Talent

Code of Talent este lider în digitalizarea proceselor de L&D și business execution prin microlearning. Prin orientarea sa către dezvoltarea de comportamente practice, Code of Talent conectează procesul de învățare cu execuția de business în timp real, generând rezultate măsurabile în orice proces de transfer de know-how.

Te rugăm să completezi formularul de mai jos cu datele tale de contact și te vom contacta telefonic pentru stabilirea tuturor detaliilor.

Formular de înregistrare - BEANS & BRAINS

Completează toate informațiile de mai jos.


Prin completarea acestui formular, sunt de acord ca Editura Cariere SRL, pot folosi datele mele personale pentru a mă contacta cu privire la știri, evenimente, workshop-uri și alte informații relevante domeniului lor de activitate sau al meu.

Vă puteți actualiza informațiile sau dezabona de la aceste comunicări în orice moment dacă ne scrieți la [email protected] sau prin accesarea butonului “dezabonare” ce poate fi găsit în subsolul tuturor email-urilor primite din partea CARIERE. Pentru mai multe detalii despre modul în care datele dumneavoastră sunt procesate și cum vă puteți exercita drepturile, vă rugăm să vizualizați politica noastră de confidențialitate