Diana Goanţă strânge Zestre din motivele tradiţionale româneşti
Pentru mulţi dintre noi, orele de lucru manual au însemnat traforaj sau pirogravură pentru băieţi şi (…)
Pentru mulţi dintre noi, orele de lucru manual au însemnat traforaj sau pirogravură pentru băieţi şi (…)
Gusturile românilor în materie de bucătărie se rafinează din ce în ce mai mult. Ne plac în (…)
Marţi după-amiază, în sala de şedinţe a cabinetului Mariei Gheorghiu de la Palatul Victoria era şedinţă (…)
Simona are un entuziasm greu de stăpânit când vorbeşte despre Next Gen, o comunitate a profesioniştilor (…)
În 1990, Daniel şi Florence Cathiard, foşti sportivi de performanţă, au cumpărat unul dintre celebrele (…)
La doar 24 de ani, Yazid Ichemrahen este campion mondial în patiserie şi îngheţată. A făcut carieră (…)
Dan Cătălin Stancu este noul director general al Electrica SA. El a fost ales de către Consiliul de Administraţie (…)
Grupul francez Faurecia angajează 600 de oameni la Râmnicu Vâlcea. Compania a inaugurat în (…)
Absolvenţii de medicină, farmacie, chimie sau economie pot aplica pentru stagii cu o durată de 6 până la (…)