Cătălin Scărlătescu semnează meniul Berăriei H
Cătălin Scărlătescu, cheful care şi-a câştigat un foarte bun renume în ultimii ani datorită emisiunilor tv cu foarte mare audienţă la care a participat şi participă în calitate de invitat permanent, este cel care semnează, începând din luna februarie a acestui an, meniul Berăriei H.
Este un local tânăr pe harta Bucureştiului, dar care şi-a câştigat déjà foarte mulţi fani. Spectacolele de foarte bună calitate care au loc în uriaşul spaţiu din apropierea Casei Presei Libere îl fac pe acesta neîncăpător.
Responsabilitățile lui Scărlătescu nu țin doar de crearea unor noi rețete pentru preparatele din meniul berăriei, ci și de coordonarea și optimizarea echipei de bucătari și furnizori, dar și redesenarea fluxului operațional și a procedurilor din bucătărie. Astfel, gustul mâncării va fi, la rândul său, un diferențiator cheie pentru Berăria H.
Acest lucru este, dacă vreţi, punctul nevralgic în ce priveşte restaurantele româneşti: în cele mai multe găseşti aproape aceleaşi lucruri, aşa că nici nu mai contează, până la urmă, pe care-l alegi. Şi fiindcă spaţiul imens şi calitatea spectacolelor sunt deja apreciate de cei care ajung la Berăria H, cooptarea lui Cătălin Scărlătescu în echipă este o mişcare extraordinară în piaţă.
„De la început, Berăria H a fost un proiect al superlativelor: cel mai mare spațiu dedicat unei berării în sud-estulEuropei și cel mai mare număr de evenimente de anvergură pentru toți amatorii de distracție. După 5 luni de la lansare, vrem ca și despre meniul Berăriei H să se vorbească la superlativ. Practic, odată cu venirea lui Cătălin Scărlătescu – cel mai bun chef din România –, facem trecerea de la mâncare bună la mâncare memorabilă”, a declarat Vlad Dumitru, General Manager al Berăriei H.
Astfel, începând cu data de 19 februarie, oricine va trece pragul Berăriei H va putea comanda din cele peste 50 de preparate disponibile în noul meniu, toate purtând semnătura chefului Cătălin Scărlătescu. Vă lăsăm să le descoperiţi singuri, pe propriile… papile.
Iată ce-a declarat celebrul chef, decis să transforme meniul într-unul care dă efectiv dependenţă: „Noul meniu al Berăriei H este, pur și simplu, chimie, fizică și matematică. Mâncarea nu este una sofisticată, ci mai degrabă clasică, cu specific de berărie. Nu există preparate-vedetă, toate trebuie încercate: cârnații, ciolanul, șnițelul vienez, dar și preparatele din carne de porc mangalița sau coastele scurte de vită”.