Ce face o firmă când afacerea creşte?
Cine sunt noii directori
Servicii fiscale:
Silviu Sandache este specialist în fiscalitate cu focus în industria energiei și a resurselor. Silviu are în portofoliu clienți importanți din industria de petrol și gaze on-shore și off-shore, cât și companii de distribuție și furnizare a energiei electrice. Silviu a coordonat echipe în cadrul unor proiecte de fuziune și achiziții, modelarea afacerilor și litigii fiscale. El a absolvit Facultatea de Marketing de la Academia de Studii Economice (ASE). Este membru al Camerei Consultanților Fiscali începând cu 2006 și a absolvit ACCA în 2009. De asemenea, Silviu joacă un rol activ în Comitetul Fiscal al AmCham România.
Camelia Malahov este expert cu o experiență de peste 11 ani în taxe directe, de-a lungul timpului specializându-se în industria de retail și bunuri de consum. Camelia oferă consultanță unor companii de top, atât locale, cât și internaționale, în probleme specifice industriei de retail și a bunurilor de consum. O parte dintre aceste companii lucrează cu Camelia încă din perioada intrării lor pe piața locală, când au primit consultanță fiscală necesară privind tranzacțiile și structura investițiilor. Responsabilitățile sale includ consolidarea poziției Deloitte pe piață și dezvoltarea unei echipe dedicate, care să ofere consultanță companiilor de retail și a bunurilor de consum, pe fondul unui mediu de afaceri complex și competitiv, atât local, cât și în afara granițelor. Camelia este absolventă a ASE (2005) cu o lucrare de licență în contabilitate și audit. Este consultant fiscal autorizat și membru al Camerei Consultanților Fiscali.
Audit
Oana Buhăescu are peste 12 ani de experiență în auditul situațiilor financiare în concordanță cu standardele românești de contabilitate și raportare financiară, standardele US GAAP și IFRS, cât și în consultanță pentru situațiile financiare în conformitate cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS). Oana a fost implicată și în proiecte de due diligence, testare si implementare SOX, consultanta financiara. Oana supervizează echipe de audit, menține relația cu clienții, planifică și întocmește audituri financiare precum si proiecte de consultanta financiara. Este membru CAFR, CECCAR și ACCA.
Adrian Covăcescu a dezvoltat cu succes o nouă linie de servicii în jurul transformării organizaționale, parte a inițiativei Deloitte Private, dedicată companiilor controlate de familii sau antreprenori. Adrian și-a început cariera în 2003 ca auditor și a fost implicat în proiecte internaționale de due diligence. El lucrează la Deloitte din 2007 și, de-a lungul timpului, a dobândit experiență în fuziuni și achiziții, servicii de investigare a fraudelor și audit.
Mircea Nicolae Cotoroș este un profesionist cu experiență de peste 11 ani în afaceri europene, atât la nivel de politici, cât și proiecte finanțate din diferite fonduri europene, activând pentru instituții UE precum Parlamentul European, Comisia Europeană și Reprezentanța guvernului regional Veneto la Bruxelles, contribuind la dezvoltarea cu succes, în cadrul departamentului de Audit și Servicii de Risc al Deloitte România, a segmentului de business aferent proiectelor cu finanțare europeană, atât în sectorul public cât și cel privat. Este absolvent al Facultății de economie din Trieste, fiind certificat în management de proiect, achiziții publice, evaluare și prevenție a riscurilor de neregulă în proiectele europene.
Consultanță în managementul riscului
Cătălin Țigănilă are peste 15 ani de experiență în domeniul auditului IT, securității informației și al guvernanței IT. Cătălin s-a implicat în dezvoltarea, promovarea și furnizarea de servicii profesionale în România și Moldova, precum și pentru alte țări din Europa Centrală și Orientul Mijlociu. Specializările sale sunt: securitatea informațiilor și securitatea cibernetică, îmbunătățirea controalelor, controale generale IT și de aplicații, audit IT, audit și pregătire pentru audit conform cu ISAE 3042 și SSAE 16, managementul riscului, securitatea în Internet, continuitatea activităților de business, îmbunătățirea proceselor de afaceri, management de proiect, training, consultanță IT, conformitate și implementare SOX 404. Cătălin este membru al consiliului (ISC) 2 România Chapter, o organizație profesională non-profit, specializată în educarea și certificarea în domeniul securității informațiilor.
Consultanță în management
Radu Kubinschi este un consultant cu o experiență vastă de peste 20 de ani în servicii de consultanță acordată clienților publici și privați. Radu are o capacitate deosebită de a integra informații de macroeconomie și politici publice în oferta de servicii multiple furnizate de către Deloitte. Radu oferă servicii de asistență tehnică pentru instituții publice, politici publice (design, implementare, monitorizare și evaluare), training și dezvoltare instituțională, proiecte de dezvoltare a capitalului uman, regândirea proceselor interne, fonduri europene și finanțare alternativă, instrumente financiare, inițiative sociale (sănătate, educație, incluziune socială – componenta rroma). Radu a dobândit o reputație solidă ca urmare a proiectelor complexe pe care le-a condus, contribuind astfel semnificativ la poziționarea Deloitte ca lider în servicii destinate sectorului public / proiecte europene, atât în România cât și în regiune.
Consultanță financiară
Florin Păunescu este un profesionist în consultanță financiară cu experiență în planificarea și executarea a peste 40 de proiecte de achiziție, cesionări, fuziuni și achiziții, și divizare de companii (de-mergers), asocieri în participațiune (joint ventures), spin-offs, leveraged buy-outs, management buy-outs, consultanță în privatizare și finanțarea proiectelor. Florin are o experiență de 13 ani în investiții bancare și finanțări corporative și a fost implicat în numeroase tranzacții M&A de succes pentru investitori străini. Florin este absolvent al Facultății de Relații Internaționale și Economie de ASE și licențiat în inginerie la Facultatea de Inginerie Electrică. De asemenea, el deține o diplomă de master în managementul financiar și piețe de capital de la ASE.
Echipa de management a Deloitte a crescut prin promovări interne și recrutări externe. După aproape 25 de ani de prezență în România, Deloitte numără peste 600 de profesioniști. Anul acesta, compania are în plan atragerea a peste 75 de profesioniști care să susțină planurile sale de dezvoltare. Deloitte este prezentă în România prin intermediul birourilor din București, Cluj-Napoca și Timișoara.